Tomaten zaden kopen, Bonset F1 | Moestuinland
Tomaat Zaden, Bonset F1 (Tomaten)
De Bonset F1 zaden produceren flinke tomaten van wel 95 gram zwaar. Zeer vroeg te telen en geschikt voor zowel de kas als ook voor de vollegrond. Kogelronde tomaten.

Artikelnummer

SL0760

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Zaden voor grote tomaten kopen

De zaden van de Bonset F1 tomaten, produceren flinke tomaten met een gewicht van wel 95 gram. De tomaten die deze zaden voortbrengen zijn prachtig rond van vorm, en mooi rood van kleur. De Bonset F1 tomatenplant is een stevige, betrouwbare groeier en het is ook een vroeg soort. De Bonset F1 tomaten komen voort uit F1 hybride geteelde zaden, wat betekent dat er een hoge opbrengst is en dat de planten goed groeien. Ook zijn de planten goed bestand tegen diverse tomatenziektes.

Hoe moet ik Bonset F1 tomaten telen?

Je kunt de zaden onder glas zaaien in een zaaibakje of in potjes/perspotjes. De juiste tijd hiervoor is in de maanden maart, april en in mei. De planten mogen pas na half mei naar buiten in de vollegrond, maar kunnen ook in de kas blijven. Zorg ervoor dat de planten op een beschutte en warme plaats komen te staan. Tomaten zijn warmteminnend, wat betekent dat ze voldoende warmte nodig hebben om te groeien en om de tomaten aan te maken. Zorg dat je voldoende dieft, het wegknijpen van de uitlopers in de oksels van de plant. Anders gaat de tomatenplant teveel takken aanmaken en komen er minder en kleine tomaten. Als er 4 vruchttrossen in de plant zitten, moet je de top eruit knijpen. Dit heeft dezelfde reden als het dieven. De planten mogen best wat mest hebben, ook als de planten wat groter zijn is dit geen overbodige luxe. Hierdoor zul je grotere tomaten kunnen oogsten. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.