Tomaat zaden kopen, Marmande Tomaten Vleestomaten | Moestuinland
Tomaat zaden, Marmande (Tomaten)
Deze zaden zijn geschikt voor de teelt van flinke vleestomaten. De Marmande tomaten hebben een geribde huid en zijn geschikt voor de buitenteelt.

Artikelnummer

SL0770

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,75
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Marmande tomaten zaad kopen

Deze tomatenzaden produceren flinke tomaten in een rode kleur. De huid van deze tomaten in geribt en is geschikt voor de teelt in de buitenlucht. De oogst van dit zaad zal bestaan uit tomaten met een platronde vorm. De tomaten zullen een gewicht krijgen van ongeveer 150 gram. Deze Marmande vruchttomaten worden voor diverse redenen gebruikt, maar onder andere om soep mee te maken, vanwege de grote hoeveelheid vruchtvlees. Ook lekker als pasta of saus.

Hoe moet ik vleestomaten kweken?

Je kunt deze Marmande vleestomaten goed in de buitenlucht kweken. Het voorzaaien moet wel onder glas, en wel in de maanden maart, april en mei. Zaai het zaad in een bakje en als ze groot genoeg zijn kun je ze overpoten in potjes of speciale perspotjes. Wanneer de planten weer groot genoeg zijn om overgepoot te worden, kun je ze poten in de kas op buiten op een beschutte plaats. Dit mag niet eerder dan half mei overigens. Als de planten 4 vruchttrossen hebben, moet je top eruit knijpen, anders ontstaat er teveel kleine vruchten en te weinig grote tomaten. Ook goed dieven (het wegknijpen van deuitlopers in de oksels), anders geeft de plant teveel energie aan het aanmaken van bladeren en niet aan het maken van de tomaten. Oogsten in de maanden juli tot en met oktober. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.