Tomaat zaden kopen, Green Zebra Improved | Moestuinland
Tomaat Zaden, Green Zebra (Tomaten) | BIO
Green Zebra Improved zaden geven groene tomaten. Met een zoet/zure smaak is dit echt een leuke alternatieve tomaat. Smaak is heerlijk fris!

Artikelnummer

SL0836

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Groene tomaten kopen

Bio Green Zebra Improved Tomaten zijn groen van kleur met donkere citroenachtige strepen. Een echte opvallende tomaat met een eigen, frisse smaak. De Green Zebra, of Striped Emerald Green, zoals deze groene rakker ook wel wordt genoemd, geeft als oogst prachtige vruchten met een gewicht tussen de 50 en de 120 gram per stuk. Deze tomaten hebben een donkergroen uiterlijk, maar de smaak van binnen is heerlijk fris! Tevens ietwat krokant te noemen en de smaak is zoet/zuur. Na het oogsten heerlijk vers te eten of door gerechten te verwerken. Na het oogsten de tomaten bewaren op kamertemperatuur, niet in de koelkast. Biologische geteelde zaden.

Zebra groene tomaten kweken

Deze biologische zebra tomaten kun je zaaien onder glas in de maanden maart, april en mei. Houdt bij het zaaien een temperatuur van 20 graden aan. De beste resulaten geeft deze tomatenplant als de teelt binnen blijft, aan draad. Echter kun je de plant ook goed uitplanten en buiten telen. Zolang het maar op een zonnige, beschutte plaats is. Het duurt ongeveer twee weken voordat de tomatenzaden ontkiemt zullen zijn. Bij het uitplanten van de tomatenplantjes rekening houden met ongeveer 50 centimeter tussen de planten. Zo krijgt elke plant voldoende vocht en ruimte om te groeien. Ook deze tomatenplant moet je dieven.

Verpakking bevat ongeveer 30 biologische tomaten zaden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.