biologische tomaat zaden kopen moestuin moestuinland biologisch country taste f1
Tomaat Zaden, Country Taste F1 (Tomaten) | BIO
Als je opzoek bent naar biologische zaden voor de teelt van grote vleestomaten, dan zit je hier goed. Veel tomatenvlees. Vruchten van ruim 250 gram!

Artikelnummer

SL0767

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á4,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Tomaten zaden kopen

Biologische zaden voor de teelt van grote vleestomaten. De planten geven een grote oogst aan vuchten. De platronde, geribde tomaten wegen ongeveer 250 gram en zijn daarmee fikse vleestomaten. De Country Taste F1 tomaten zijn geschikt voor de kasteelt en ook voor de buitenteelt. Tomaten zijn erg gezond en leveren een positieve bijdrage aan diverse ziekten en een gezonde levensstyle. Naast de heerlijke volle smaak van deze tomaten zijn ze dus ook erg gezond. Zo zitten tomaten vol met vitamince C en anti-oxidanten die vrije radicalen tegen gaan. Dit is dus niet alleen goed voor je inwendige gezondheid, maar je huid wordt er ook nog beter van. 


Informatie bij tomaten telen

Wanneer je tomaten wilt gaan telen, zijn er een aantal belangrijke activiteiten die elke keer terug komen. Zo heb je te maken met dieven en toppen. Maar we beginnen natuurlijk met het zaaien. Zaaien bij grote voorkeur onder glas. Tomaten zijn warmtewinnend en de vleestomaten hebben voldoende licht en warmte nodig. Doe dit in de maanden maart, april en mei. Zaaien bij een perfecte zaaitemperatuur van 20 graden. Het zal ongeveer 14 dagen duren totdat de tomaten zaden ontkiemt zullen zijn. Wanneer je wilt gaan overpoten, houdt dan een minimale afstand van 50 centimeter aan tussen de planten. De tomatenplanten worden namelijk erg groot, en als ze niet genoeg ruimte hebben dan groeien de vuchten niet goed genoeg. Er zitten ongeveer 7 zaden in een zakje van het merk Sluisgarden. Als de planten goed gegroeid zijn dan moet je de uitlopers in de oksels uitknijpen, dit is het bekende dieven. Na ongeveer 4 vruchttrossen de top uit de plant knijpen. Ook is het belangrijk om na verloop van tijd wat bij te mesten met tomatenvoeding. 

 

Biologische zaden kopen

Bij Moestuinland kun je een ruim assortiment aan biologische zaden kopen. Zo ook de Country Taste F1 tomaten. Deze tomatenzaden zijn geteeld, verpakt en geschoond volgende de biologische wijze van zaden telen. Dit is gecontroleerd door de stiching SKAL. Deze heeft ook de zaden ingevoerd in het systeem met biologische zaden. Zo weet je ook zeker dat je echt kunt gaan telen met biologische zaden.  
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.