Tomaat zaden kopen, Brandywine Yellow | Moestuinland Beschrijving tomaten zaaien | Moestuinland
Tomaat zaden kopen, Brandywine Yellow | Moestuinland Beschrijving tomaten zaaien | Moestuinland
Tomaat zaden, Brandywine Yellow (tomaten)
Stevige vleestomaat met een mooie, goudgele kleur. Stevige tomaten met heerlijk vruchtvlees. Een kleurrijke parel in de moestuin.

Artikelnummer

028475

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Gele vleestomaat zaden kopen

Prachtige vleestomaten met een gele/oranje kleur. Deze stevige vleestomaten kunnen een gewicht van wel 500 gram produceren. Brandywine Yellow wordt ook wel Grappa Gialla genoemd en wordt wereldwijd veel gekweekt. Stevige tomaten met een heerlijke smaak. De gele vleestomaten kunnen goed gebruikt worden in sauzen, soepen, gegrild, gebraden of in de wok. Geribde XL tomaten met een prachtige kleur!
 

Gele vleestomaten kweken

De gele vleestomaat zaden kunnen gezaaid worden bij kamertemperatuur in de maanden februari, maart en april. Later eventueel ook onder glas, vanaf half mei. Na de opkomst de jonge tomatenplanten verspenen en uitplanten. Tomaten kunnen gekweekt worden in een kas, maar bij warme zomers kan het ook goed buiten. Kies dan wel een beschutte, zonnige plaats. De planten zijn erg productief, dus het is noodzakelijk de uitlopers te verwijderen (het bekende 'dieven'). Je kunt de heerlijke glanzende vleestomaten oogsten in de maanden juli, augustus en september.

Verpakking bevat ongeveer 75 zaden.

Latijnse naam: Solanum lycopersicum

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.