Japanse Tatsoi Zaden Kopen, Micro Greens | Moestuinland Beschrijving hoe moet ik tatsoi zaaien, Micro Greens | Moestuinland Voorbeeld foto Japanse Tatsoi
Japanse Tatsoi Zaden Kopen, Micro Greens | Moestuinland Beschrijving hoe moet ik tatsoi zaaien, Micro Greens | Moestuinland Voorbeeld foto Japanse Tatsoi
Japanse Tatsoi Zaden, Micro Greens
Deze Micro Greens zaden zijn op te kweken in 1 tot 4 weken. Het hele jaar door te telen en te oogsten als baby leaf. Makkelijk te telen en een lekkere smaak.

Artikelnummer

080337

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Japanse Tatsoi Microgroente zaden kopen

Deze Japanse Tatsoi zaden zijn niet zomaar Tatsoi zaden. Het zijn zaden die uitsluitend bedoeld worden voor de teelt van zogenaamde Micro Greens. Deze zijn te oogsten als de plant nog jong is en op het hoogtepunt zit van zijn aanmaak mineralen en vitaminen. Meer nog dan in volgroeide groenten zoals paksoi in groot formaat. De smaak van Tatosi Micro Greens is mild en past bij veel verschillende gerechten. De Latijnse naam van deze Paksoi is Brassica narinosa.

Micro Tatosi telen

De Micro Green zaden zijn eenvoudig te zaaien op wat aarde, na het zaaien afdekken met een laagje grond. Na het zaaien van de zaden de grond vochtig houden. De kiemplantjes of micro leaves, zijn al te oogsten tussen 1 à 2 weken na het zaaien. De wat grotere Baby Leaves, de bladeren in de vorm van lepels, zijn te oogsten ongeveer 4 weken na het zaaien. De Japanse Tatsoi Micro Greens zijn het hele jaar door te telen.

  • Ongeveer 470 zaden per zakje;

  • Het hele jaar door te telen;

  • Al te oogsten na 1 week.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.