Tabaksplant zaden kopen, Nicotiana tabacum | Moestuinland
Tabaksplant zaden, Rooktabak 'Virginia'
Nicotiana tabacum - Een mooie basistabak voor het gebruik van alle soorten tabak. Mooie planten met roze bloemen.

Artikelnummer

V542588

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Basistabak zaden kopen

Een prachtige tabaksplant soort met een mooie bloei en fijne tabaksoogst. De Nicotiana tabacum 'Virginia' is echt een alleskunner. Je kunt de tabak van deze basistabak of nedertabak voor alle soorten tabak gebruiken, zoals sigaar, sigaret, pijp, shag, kretek en shisha. Een fijne, aromatische basistabak om zelf te gebruiken. 

Eigen tabak kweken

Je kunt de Tabaksplant zaden zaaien in het voorjaar, van februari tot en met april binnen, en eventueel vanaf mei buiten. Wel wordt aangeraden om het binnen te doen, omdat de zaden ontkiemen bij warme omstandigheden. De meest ideale samenstelling van de grond is die met een lichte structuur, zoals cocopeat met zilverzand of vermiculiet. Nicotiana is een lichtkiemer, dus niet in de grond stoppen maar na het zaaien op de grond, slechts aandrukken. Hierna nat maken door iets te nevelen of zacht te sproeien. Op tijd verspenen om stilstand te voorkomen, en bij warmer weer kunnen de planten naar buiten.

Deze Virginia tabak kan wel 180 centimeter lang worden. Bloeit met prachtige, roze bloemen. Ook voor de sierteelt is deze Nicotiana tabacum erg mooi!

Verpakking bevat ongeveer 50 tabak zaden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.