Tabaksplant zaden kopen, Rooktabak Havana Yellow | Moestuinland
Tabaksplant zaden, Rooktabak 'Havana Yellow'
De Havana Yellow tabaksplant bladeren zijn geschikt voor de teelt van rooktabak. Stevige tabak die vooral lekker is in shag of een sigaartje.

Artikelnummer

V542524

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Havana Yellow rooktabak zaden kopen

Originele Havana tabak in een gele kleur. De Nicotiana Havana Yellow tabaksplant zaden zijn erg geschikt voor het telen van rooktabak. De bladeren worden snel geel en drogen snel, voor een relatief snel gebruik van de bladeren. De Havana Yellow rooktabak is vooral geschikt in sigaren of stevige shag. Het is sowieso stevige tabak.

Tabak kweken voor in sigaren of shag

De Nicotiana tabacum bloeit sierlijk met roze bloemen. Kan goed gedijen bij alle soorten weersomstandigheden. De planten kunnen wel 1 meter 80 hoog worden. De onderste bladeren van de plant kunnen vooral goed worden gebruikt als dekblad bij sigaren. De bladeren zijn middelgroot.

Hoe moet ik Havana tabak telen?

Je kunt de zaden in de maanden maart en april binnen zaaien. Eventueel al zaaien in februari. Doe dit bij een temperatuur tussen de 20 en 25 graden, zodat de zaden goed kunnen ontkiemen. Ook kun je bij goed weer buiten zaaien, in de maand mei. Kies hiervoor een warm en beschut plekje. Het is belangrijk om te zaaien in een fijn zaaimedium en de grond eventueel te zeven. Zaaien, en vervolgens licht aandrukken. Het is een lichtkiemer, dus het zaad niet te veel onder de grond laten komen. Voorzaaien in een zaaibakje en op tijd verspenen. Uitplanten half mei bij goed weer.

Een verpakking Tabaksplant zaden is gevuld met 0,1 gram zaad. Dit zijn ongeveer 1000 zaden per verpakking.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.