Kunstplant kopen, Tabaksplant (60 centimeter) Polyurethaan Ficus | Moestuinland
Tabaksplant, Kunstplant - Ficus (60 cm)
Deze kunstplant van de Tabaksplant is 60 centimeter hoog en heeft geen aandacht nodig. Mooi om plekken zonder daglicht, of voor mensen zonder groene vingers.

Artikelnummer

Z078378

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á29,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Kunstplant Tabaksplant Ficus kopen

Een prachtige Tabaksplant als kunstplant! Deze mooie Ficus-soort is erg mooi nagemaakt en staat erg mooi in huis of kantoor. De Tabaksplant is een populaire soort kamerplant, en deze planten houden van warmte en licht. Maar op donkere plekken, of in ruimtes waar het niet erg warm is, zou deze plant niet geplaatst kunnen worden. Wel met de kunstplant van de Tabaksplant! 

Waarom kunstficus kopen?

Echte planten zijn natuurlijk beter dan kunstplanten, maar in bepaalse situaties zijn kunstplanten wel degelijk beter dan echte planten. Denk aan ruimtes zonder weinig daglicht, zoals op zolderkamers, een donkere hoek in de kamer, of juist in grote kantoren. Daar komen kunstplanten goed tot hun recht. Ook voor mensen die alle levende planten dood laten gaan, is de komt van kunstplanten een uitkomt. Toch wat groen in huis!

Deze Ficus Tabaksplant is gemaakt van Polyurethaan (PU). De kunstplant is 60 centimeter hoog (vanaf onderkant pot-bovenkant bladeren). De kunstplant zit vast in een kunststof pot, met zwart gelakte kiezels als opvulling.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.