Suzanne-met-de-mooie-ogen zaden kopen, Thunbergia alata | Moestuinland Suzanne met de mooie ogen zaden zaaien, beschrijving | Moestuinland
Suzanne-met-de-mooie-ogen zaden kopen, Thunbergia alata | Moestuinland Suzanne met de mooie ogen zaden zaaien, beschrijving | Moestuinland
Suzanne-met-de-mooie-ogen Zaden, Thunbergia alata (Mix)
Suzanne-met-de-mooie-ogen is een prachtige gekleurde klimplant met gemixte bloemen. Deze klimplant kan wel 3 meter hoog worden! Bloeit rijkelijk!

Artikelnummer

080952

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Suzanne-met-de-mooie-ogen zaden kopen?

Dit ras van de Suzanne-met-de-mooie-ogen is een mix versie. Deze bloemen van de Thunbergia alata zijn namelijk gemixed. De bloemen hebben diverse kleuren, waaronder geel, oranje en wit. De plant kan hard groeien en zelfs een hoogte bereiken van maar liefst 300 centimeter. Suzanne-met-de-mooie-ogen is afkomstig uit Afrika en heeft behoefte aan warm weer. Wij telen de plant graag als sierplant, maar buiten Europa wordt deze klimplant ook wel eens als onkruid aangeduidt. De plant groeit de hele zomer lang door.

Suzanne-met-de-mooie-ogen zaaien

Je kunt de zaden het hele jaar door binnen zaaien en dus telen. Dit vereist wel een minimale temperatuur van 20 graden. Je kunt dit doen in een zaaibakje of in een grote bloempot. Als je zaait in een pot, neem dan ongeveer 3 of 4 zaden per pot. Je kunt deze jonge plantjes dan half mei uitplanten als het weer het toelaat. Doe dit op een zonnige en beschutte plek. In de vollegrond zaaien kan tussen maart en mei, maar dit is niet aan te raden omdat de zaden veel warmte nodig bij het ontkiemen. Ongeveer een halve gram zaden per zakje, dat komt neer op zo'n 20 zaden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.