Superfood groenten kopen, RHS Collectie van 6 | Moestuinland
RHS Groenten superfoods, Collectie van 6
Deze collectie bevat 6 soorten die allemaal als Superfood aangemerkt wordt. Super leuk om te zaaien, te telen en te oogsten.

Artikelnummer

R829049

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á5,99
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Superfood zaden kopen

Deze verpakking van de Engelse teler RHS is gevuld met 6 soorten groente die allemaal gezien mogen worden als Superfood. Groenten die grote planten, bijzondere vruchten, een hoge opkomst of een aparte manier van groei hebben: Kortom, allemaal Superfood groenten die ontzettend leuk zijn om te telen! Het zaad in deze verpakking zit (uiteraard) allemaal los verpakt, en je kunt ze dus ook afzonderlijk van elkaar telen. Mooie groenten collectie!

Welke Superfoods zitten er in deze collectie?

Rode Bieten, Beetroot Moulin Rouge. Deze rode bieten zijn niet zo spannend om te zien in vergelijking bij andere bieten, maar het ras is erg sterk en de bieten zitten bijzonder vol met goede voedingsstoffen zoals vezels, kalium en andere stoffen. Ook zijn de bieten vrij groot van formaat en dus kun je er veel vlees van af halen. Verpakking bevat ongeveer 100 zaden.
Cabbage Pixie. Deze kool is ook echt kerngezond en zit vol met vitaminen C, K en B6. Ook vezels en kaliumzuur is in deze koolsoort goed vertegenwoordigd. Vormt flinke kolen. De verpakking bevat ongeveer 100 zaden. 
Pompoen, New England Pie. Deze typische Engelse pompoen mag met recht een Superfood genoemd worden. Alleen het formaat is daar al groot genoeg voor. Daarnaast bevat deze pompoen, ontzettend veel vitaminen en is dus erg gezond! Vepakking bevat ongeveer 10 zaden.

Welke Superfoods kun je nog meer zaaien?

Broccoli, Cardinal (paars). Deze paarse broccoli is ook een weer een superbommetje van vitamines en mineralen. Daarnaast ook super leuk om te telen vanwege deze paarse kleur natuurlijk! Cardinal is een bekend en goed ras broccoli. Bevat ongeveer 50 zaden van deze soort.
Boerenkool, Kale Fizz. Dit is een boerenkool soort met de naam Fizz. Opmerkelijk soort die kerngezond is en dus tot de Supergroente behoort. Heeft niet de bladeren zoals we die doorgaans bij onze boerenkool zien, maar meer spitsig en langwerpig. Bevat ongeveer 50 zaden.
Spinazie Apollo F1. Ten slotte is deze Spinazie Apollo, een hybride soort, ook een super gezonde groente die zeker niet mag ontbreken. Naast een grote hoeveelheid ijzer, bevat deze Apollo F1 Spinazie ook veel vezels, eiwitten en de vitamines A, C, E en K. Met recht dus Superfood te noemen. Deze verpakking bevat ongeveer 150 zaden van dit soort.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.