Snoeischaar, Kinzo kopen | Moestuinland Snoeischaar kopen, Kinzo | Moestuinland
Snoeischaar, Kinzo kopen | Moestuinland Snoeischaar kopen, Kinzo | Moestuinland
Snoeischaar, Pro Garden
Even een takje wegknippen in het voorjaar, snoeien in het najaar of wat oogsten in de zomerse periode. Handig met deze snoeischaar!

Artikelnummer

Z029370

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á4,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Snoeischaar tuin kopen

In het voorjaar even wat takjes wegknippen, in de zomer tijdens de oogstmaanden fruitstruikjes oogsten of in het najaar de planten weer terugsnoeien: Met deze handige snoeischaar kun je snel en efficiënt even wat takjes snoeien. Komt in een tuin of moestuin eigenlijk altijd wel van pas. De snoeischaar heeft een fijne grip in de handvaten zodat je deze stevig kunt vastpakken. Deze snoeischaar is groen van kleur, met een grijs anti-slip stuk voor goede grip. Simpel, makkelijk en handig!

Pro Garden snoeischaar bestellen

De Pro Garden snoeischaar messen zijn voorzien van een anti-kleef coating zodat het niet gelijk vast blijfft plakken na het knippen of snoeien. Je kunt de kracht en strakheid van de messen aanpassen. Bovendien bevat deze snoeischaar een lock-systeem zodat je de snoeischaar kunt dichtdoen voor de veiligheid. De snoeischaar is 20 centimeter lang en het mesblad is 7,5 centimeter lang. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.