Snijbloemen mengsel zaden kopen, Special 1 jarige mix | Moestuinland
Bloemenmengsel zaden, Snijbloemen Mix
Een mooi mengsel van diverse soorten snijbloemen. Goed op te kweken en niet alleen mooi om in de tuin te hebben, maar later ook in huis!

Artikelnummer

SL6445

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Snijbloemen zaden kopen

Dit Special Sluis Garden Mix zadenzakje zit vol met bekende en onbekende soorten bloemen die je kunt gebruiken als snijbloem. De bloemen zijn bijna allemaal eenjarig, en staan dus eerst prachtig in de tuin, in de border, oranjerie of in perken, en later staan ze te schitteren in huis! Het mengsel zit boordevol met kleur en de bloemen zijn redelijk goed op te kweken, ook voor de onervaren teler. Mengsel bevat onder andere Goudsbloem, Annemone, Zonneoog, Ridderspoor, etc. Mooi mengsel met voldoende zaad voor ongeveer 6 vierkante meter aan snijbloemen.

Snijbloemen telen

Je kunt de zaden uit dit Snijbloemen mengsel zaaien in de maanden april, mei en in juni. De zaden pas zaaien als het goed weer is en als er ook nog goed weer wordt opgegeven de eerste dagen. Ideale kiemtemperatuur ligt rond de 20 graden, dus vanaf mei zaaien is aanbevolen. Na ongeveer 20 dagen zullen de zaden ontkiemt zijn. Zaaien doe je door de zaden te vermengen met licht zand, en het daarna dun uit te strooien. Na het zaaien wat doorharken. Zorg ervoor dat als de plantjes opgekomen zijn, alle bloemen de ruimte krijgen, ook de wat kleinere. De bloeitijd van deze bloemen is in de maanden juli tot en met oktober. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.