Sneeuwklokje bloembollen kopen, Galanthus elwesii (grootverpakking) | Moestuinland Sneeuwklokje bloembollen, Galanthus elwesii (grootverpakking)
Sneeuwklokje bloembollen kopen, Galanthus elwesii (grootverpakking) | Moestuinland Sneeuwklokje bloembollen, Galanthus elwesii (grootverpakking)
Sneeuwklokje bloembollen, Galanthus elwesii (grootverpakking)
Grootverpakking met Sneeuwklokjes, mooi in de volle grond, in potten en bakken. Geschikt in de verwilderde tuin en goed te combineren.

Artikelnummer

Y323740

Levertijd

Medio september (hele bestelling in 1 keer)

ÔéČ┬á8,99
Prijs per 25 bloembollen
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Grootverpakking Sneeuwklokje bloembollen kopen

Eén van de meest vroege en meest populaire bloembol soorten. De Galanthus elwesii, in de volksmond ook wel bekend als het Sneeuwklokje. De bloemen die uit deze grootverpakking zullen komen hebben witte klokjes met binnenin bloembladeren die kleine, groene tekentjes hebben. Erg mooi in groepjes bij elkaar in de volle grond, maar ook goed te combineren met andere bloemen. Ook kun je Sneeuwklokjes goed gebruiken in een verwilderingstuin, maar in bloempotten en bakken komen de bloemen ook tot hun recht. Combinatietip: Plant de Galathus samen met de Eranthis en wat Krokus soorten!

Wanneer kan ik Sneeuwklokjes poten?

Deze Galanthus elwesii grootverpakking bevat 25 bloembollen. Je kunt deze bloembollen poten achterin het jaar, van september tot en met december. De Sneeuwklokjes zullen al vroeg in het jaar gaan bloeien, in de maanden februari en maart, en bereiken ongeveer een hoogte van 15 tot 20 centimeter. Haal de lente in je tuin met de teelt van deze Sneeuwklokjes!

De Galanthus elwesii in het kort:

  • Inhoud: 25 bloembollen;

  • Poten: september-december

  • Bloei: februari-maart

  • Hoogte: 15-20 centimeter

  • Bolmaat: 5/6 centimeter

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.