Groot Sneeuwklokje bloembollen kopen, Galanthus elwesii | Moestuinland Sneeuwklokje bloembollen, Galanthus elwesii
Groot Sneeuwklokje bloembollen kopen, Galanthus elwesii | Moestuinland Sneeuwklokje bloembollen, Galanthus elwesii
Sneeuwklokje bloembollen, Galanthus elwesii
Het sneeuwklokje, één van de eerste bloembollen die gaan bloeien in het jaar. Vaak met hun kopjes nog net in de sneeuw, een schitterende bloem.

Artikelnummer

Y309950

Levertijd

Medio september (hele bestelling in 1 keer)

€ 4,50
Prijs per 10 bloembollen
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Groot Sneeuwklokje bloembollen kopen

Het Sneeuwklokje is één van de eerste bloembollen die tot bloei zal komen. Deze prachtige, witte bloemetjes pronken met hun kleine witte klokjes al vroeg de weg richting de lente aan. De witte bloemknoppen kleuren mooi af tegen de frisgroene bladeren. Deze populaire en bekende bloembollensoort is geliefd in ons land en wordt al jaren geteeld. De Galanthus elwesii is het Groot Sneeuwklokje, met nog nét iets grotere bloempjes. Mooi met andere bloembollen zoals de Eranthis en diverse Krokussen, en zowel in de tuin als in potten erg sierlijk.

Wanneer de winter zijn greep eindelijk loslaat, kondigen de galanthus bloembollen de komst van de langverwachte lente aan. Deze nederige bloemen dringen door de laatste restjes sneeuw heen en steken hun delicate, witte bloemen omhoog als een teken van hoop en vernieuwing. Ze zijn een welkome aanblik na de koude maanden en symboliseren de belofte van nieuw leven.

Galanthus elwesii telen

In deze verpakking zitten ongeveer 10 Sneeuwklokje bloembollen van de Galanthus elwesii (Groot Sneeuwklokje). Poot de bloembollen in het najaar, van september tot en met december. Doe dit direct na het ontvangen, omdat je ze dan tegen uitdroging beschermd en de kwaliteit beter blijft. De sneeuwklokje bloeien afhankelijk van de poottijd en de omstandigheden rond de maanden februari en maart. De elwesii sneeuwklokjes worden ongeveer 15 tot 20 centimeter hoog. De bolmaat van deze bloembollen is 5/6 centimeter in omtrek. 

De Galanthus elwesii in het kort:
  • Inhoud: 10 bloembollen

  • Poten van september-december

  • Bloeiperiode van februari-maart

  • Bolmaat: 5/6 centimeter

  • Latijnse naam: Galanthus elwesii (Groot Sneeuwklokje)

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.