Slakkentape kopen, Anti-slak slakken koper (5 meter) | Moestuinland
Slakkentape, Koper - Anti-slak (5 meter)
Slakkentape geeft een elektrische lading af, waardoor slakken niet verder durven te gaan. Dit beschermd jonge plantjes tegen vraat.

Artikelnummer

Z887502

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á5,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Slakkentape kopen van koper

Bescherm je (jonge) plantjes tegen de veelvraat van slakken door middel van slakkentape. Slakkentape is diervriendelijk, de beesten gaan er niet dood aan, en toch kun je vrolijk verdergaan met het opkweken van plantjes zonder hapjes eruit. Je kunt de koperen band eenvoudig om alle soorten potten en bakken plakken. De enige voorwaarde is dat je de potten en bakken vóór het aanbrengen even droog en vuilvrij maakt. Easy!

Anti-slak door lading

De slakkentape is gemaakt van koper. Deze zelfklevende slakkenband kun je gemakkelijk om potten, bloembakken en andere kweekpotjes plakken, zodat de slakken er niet bij komen. De koperen anti-slak band geeft een minimale elektrische lading af, die wij mensen niet voelen. Slakken als hypergevoelige beestjes echter wel. Ze worden door de eletrische lading van het koper afgeschrikt om verder te gaan. Niet schadelijk dus: De slakken voelen het aan en gaan weer weg.

Een verpakking bevat 5 meter aan slakkentape.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.