Slaapmutsje zaden kopen, Thai Silk Mix (Gemengd) | Moestuinland Slaapmutsje zaaien, beschrijving Thai Silk | Moestuinland
Slaapmutsje zaden kopen, Thai Silk Mix (Gemengd) | Moestuinland Slaapmutsje zaaien, beschrijving Thai Silk | Moestuinland
Slaapmutsje Zaden, Eschscholzia californica (Thai Silk)
Deze schitterende bloemen met de naam slaapmutsjes, zijn echt een genot om naar te kijken. Ze pronken met zachte kleuren en hebben gegolfde bloemblaadjes.

Artikelnummer

080861

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Slaapmutsje bloemen zaden kopen

Het slaapmutsje is een prachtige bloemensoort en lijkt erg op de papaver familie. Toch is het slaapmutsje hier geen familie van. Deze Eschscholzia californica, zoals de Latijnse naam luidt, is een mooie mix van bloemen. De mix heeft tal van verschillende felle kleuren, of beter gezegd, tinten. De bloemen zijn vol en dubbelbloemig. Aantrekkelijk om naar te kijken met al haar kleuren en gegolfde bloemenbladeren. Het slaapmutsje is een eenjarige bloemensoort.

Hoe moet je slaapmutsjes zaaien?

De zaden van het slaapmutsje zijn in de volle grond te zaaien vanaf eind maart tot en met eind mei. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om te zaaien in de tuin, in potten of in borders. Zaaien kan op 2 verschillende manieren, afhankelijk natuurlijk in welke soort grond je zaait. Voor een tuin, moestuin of grote oppervlakte kun je gemakkelijk breedwerpig zaaien. Voor kleine oppervlaktes of het beter verdeeld hebben van de zaden, kun je kiezen voor zaaien op regels. Na het zaaien iets uitdunnen als de plantjes zijn opgekomen. Ongeveer 0,1 gram aan zaden per zakje, genoeg voor 7 vierkante meter. De slaapmutsjes worden ongeveer 20 centimeter hoog.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.