Slaapmutsje zaden kopen, Semi-double, mix | Moestuinland.nl Slaapmutsje zaden kopen, Slaapmutsje beschrijving hoe moet ik zaaien? | Moestuinland
Slaapmutsje zaden kopen, Semi-double, mix | Moestuinland.nl Slaapmutsje zaden kopen, Slaapmutsje beschrijving hoe moet ik zaaien? | Moestuinland
Slaapmutsje Zaden, Eschscholzia californica (Double)
Deze rijkbloeiende bloemen worden slaapmutsjes genoemd. Typerend voor deze Poppy Flowers is dat zo dan ook gaan slapen als het donker wordt.

Artikelnummer

080865

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Slaapmutsje zaden kopen

Je kunt slaapmutsjes ontzettend leuk zaaien in je tuin, moestuin of in borders. De bloemen zijn heel rijkdragend, bloeien prachtig en groeien goed. De bloemen hebben behoefte aan een lekker zonnige plekje. Als de zon onder gaat en het wordt nacht dan gaan de bloemen in de nachtmodus en vallen ze in slaap. De bloem vouwt zichzelf dicht en gaat even lekker tukken. Het is een mooie mix van diverse kleuren. De slaapmutsjes worden ongeveer 35 centimeter hoog. 

Hoe moet ik slaapmutsjes zaaien?

Je kunt de zaden op 2 verschillende manieren zaaien. Allereerst kun je breedwerpig zaaien, gewoon los uit de hand. Je kunt er ook voor kiezen om de zaden netjes in een gleuf op regels te zaaien. Kies je voor deze methode, dan moet je als de jonge plantjes zijn opgekomen, wel even uitdunnen. De zaden kunnen vanaf eind maart de grond in, en je kunt dan nog zaaien tot en met eind mei. Er zitten ongeveer 650 zaden in een zakje, genoeg voor 15 vierkanter meter. De slaapmutsjes bloeien in de maanden juni tot en met september. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.