Sint-Janskruid zaden kopen, Iperico | moestuinland Sint-Janskruid zaden kopen kweken telen zaaien
Sint-Janskruid zaden kopen, Iperico | moestuinland Sint-Janskruid zaden kopen kweken telen zaaien
Sint-Janskruid zaden, Hypericum
Sint-Janskruid is een kruid met prachtige gele bloemen. Wordt geteeld om onder andere thee te trekken met veel medicinale krachten!

Artikelnummer

H11200

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á1,89
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Sint-Janskruid zaden kopen

Sint-Janskruid wordt om diverse redenen geteeld, maar de meest teeltwijzen komen toch voort uit de medicinale redenen. Sint-Janskruid is namelijk een plant met ontzettend veel goede effecten op ons lichaam en ook onze geest. Zo kun je er heel goed thee van trekken wat helpt als anti-depressiva. Ook kan het helpen tegen stress en slapeloosheid. Bovendien kun je de extracten van het Sint-Janskruid of Hypericum gebruiken als ontstekkingsremmend middel. Sint-Janskruid is overblijvend en je kunt er dus langer dan 1 keer van genieten. Bloeit met prachtige, gele bloemen rond de viering van Sint-Jan.

Hypericum zaad zaaien

Je kunt het Sint-Janskruid zaaien in de vollegrond op een zaaibed in de maanden april tot en met juni. Hierna verspenen en uitpoten. Je kunt er ook voor kiezen om de Sint-Janskruid zaden meteen ter plekke te zaaien. Doe dit dan wel op regels, en als de plantjes zijn opgekomen moet je wellicht nog wat uitdunnen. Bloeit van augustus tot en met oktober. Kan goed staan op schaduwrijke plaatsen. Bij hele erge vorst kun je de plant beter wat afdekken met bladeren.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.