Sierpeper zaden kopen, Capsium annuum | Moestuinland Beschrijving zaad zaaien capsium annuum
Sierpeper zaden kopen, Capsium annuum | Moestuinland Beschrijving zaad zaaien capsium annuum
Sierpeper zaden, Capsicum annuum
Deze sierpeper bloeit als kamerplant met kleine, gekleurde pepertjes in de kleuren rood, geel en oranje. Dwergvariant voor in pot.

Artikelnummer

084008

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á1,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Sierpeper dwerg mix zaden kopen

Deze kleurrijke peper soort is als kamerplant erg leuk om te telen. De sierpeper bloeit met kleine pepertjes in de kleuren rood, oranje en geel. De sierpepertjes beginnen als lichtgele vruchtjes, en kleuren zo donkerder bij. De sierpepers zijn niet gevaarlijk of giftig, maar ook zeker niet smakelijk en dus is het niet aan te raden ze op te eten. Mooie sierplant die de kamer gelijk opfleurt met zijn vrolijke kleurtjes!

Sierpeper zaad zaaien en telen

Je kunt deze Sierpeper Dwarf Mix binnenshuis zaaien februari tot en met oktober bij een temperatuur van 20 graden. Doe dit in een zaaibakje of direct in potten. Als de sierpeper plantjes groot genoeg zijn kun je ze uitplanten in grotere potten. Doe dit als de plantjes ongeveer 8 tot 10 centimeter groot zijn. De Latijnse naam van de sierpeper is Capsicum annuum. De sierpeper plantnen zijn meerjarig en als ze eenmaal opgekomen zijn kun je er dus meerdere jaren van genieten. De sierpepers houden van een warm en zonnig plekje.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.