Siernetel zaden kopen, Coleus blumei (rainbow mix) | Moestuinland Siernetel zaden beschrijving | Moestuinland
Siernetel zaden kopen, Coleus blumei (rainbow mix) | Moestuinland Siernetel zaden beschrijving | Moestuinland
Siernetel zaden, Coleus blumei (Rainbow mix)
De Coleus blumei, of Siernetel, is een mooie, exotische kamerplant. Zowel te telen in potten, als ook in de volle grond.

Artikelnummer

084012

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Siernetel zaden kopen Coleus blumei

Deze Siernetel of officieel ook wel de Coleus blumei, is een mooie kuip-, en kamerplant, die zowel te gebruiken is voor de teelt als kamerplant, als ook voor de teelt in de volle grond. Het is een meerjarige plant en je kunt er dus meerdere jaren van genieten als de plant eenmaal goed is opgekomen. Dit geldt overigens alleen voor de teelt binnenshuis, vanwege de temperaturen. De bladeren hebben een apart, dubbel patroon en ook zijn deze bijzonder gekleurd. De binnenkant is wat roodachtig, en de buitenkant van de bladeren is groen. Een prachtige Siernetel dus!

Siernetel zaaien en kweken

Je kunt de zaden van deze Siernetel of Coleus zaaien binnenshuis, in de maanden maart tot en met juli. Doe dit echt bij kamertemperatuur van 20 graden, in een zaaibakje. Zorg dat de aarde goed nat blijft. Niet per sé nodig, maar wel aan te raden, is het afdekken van het zaaibakje na het zaaien met huishoudfolie om uitdroging te voorkomen. Als de plantjes dan zijn opgekomen, kan dit er van af. Uitplanten in grote bloempotten als de jonge plantjes ongeveer 5 tot 7 centimeter hoog zijn. Mocht je de Siernetel buiten willen telen, kan deze pas vanaf juni naar buiten, en wel op een warme, beschutte plaats. De Siernetel wordt ongeveer 35 centimeter hoog.

Verpakking bevat 0,25 gram aan zaden, waarbij er per gram 3400 aanwezig zijn.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.