Sierasperge zaden kopen, Asparagus plumeau | Moestuinland Sierasperge zaden beschrijving zaad | Moestuinland
Sierasperge zaden kopen, Asparagus plumeau | Moestuinland Sierasperge zaden beschrijving zaad | Moestuinland
Sierasperge zaden, Asparagus plumosus nanus
De Sierasperge (Asparagus) is een makkelijk te telen kamerplant. De Sierasperge wordt ongeveer 30 centimeter hoog en heeft een simpele, decoratieve uitstraling.

Artikelnummer

084006

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á3,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Sierasperge Asparagus zaden kopen

De Sierasperge, of Asparagus plumosus nanus, is een prachtige en toch ook eenvoudige kamerplant. De zaden produceren dunne planten die dus juist binnenshuis erg goed staan. Niet te vol, maar wel groen in huis. De bladeren van de Sierasperge zijn geveerd en hebben wat weg van varens. De teelt van de Asparagus is vrij makkelijk en deze plant is niet veeleisend. En als je deze kamerplant eenmaal groot genoeg hebt gekregen, is hij nog sterk ook! 

Hoe moet ik Sierasperge zaaien

Je kunt de zaden van de Sierasperge eigenlijk het hele jaar door telen. Uiteraard wel binnenhuis, want het is niet voor niets gekenmerkt als een kamerplant. Doe dit bij kamertemperatuur van 20 graden Celsius, in een zaaibakje. Voor het zaaien is het verstandig om de zaden 24 uur in handwarm water te laten weken, zodat ze alvast genoeg vocht hebben opgenomen. Als de jonge plantjes zijn opgekomen, kun je ze verspenen in stekpotjes, of direct in een pot. Deze planten houden van halfschaduw, en vol in de zon vinden ze niet zo fijn. Na ongeveer 6 maanden heb je een volwaardige Sierasperge. 

Verpakking bevat ongeveer 1 gram aan zaden. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.