Sedum zaden kopen, Mix (Vetkruid) | Moestuinland
Sedum zaden, Mix (Vetkruid)
Sedum is een mooie, makkelijk te onderhouden bodembedekker. Kan goed tegen droogte en is decoratief.

Artikelnummer

SL6460

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Sedum zaden mix kopen

Sedum, of zoals we in Nederland zeggen, Vetkruid, is een decoratieve bodembedekker met speciale eigenschappen die het populair maken om de plantjes in Nederland te kweken. Deze Sedum zadenmix bestaat uit verschillende soorten Sedums die goed groeien op zandbodem en leemhoudende bodem. Kan goed tegen droogte en geeft het hele jaar door decoratieve planten.

Zelf Vetkruid kweken

Je kunt Sedum of Vetkruid makkelijk zelf kweken. Zaai de zaden onder glas in de maanden februari tot en met juni, of buiten van half mei tot en met juni. Vetkruid is ook erg ideaal om grote oppervlakten mee te bedekken als bodembedekker. Verspeen de plantjes als ze genoeg wortels aangemaakt hebben. Eventueel als plakkaten planten op de plek van bestemming. Deze Sedummix bloeit van juli tot en met september.

Sedum of Vetkruid?

Sedum is de Latijnse naam van Vetkruid. Deze mix bestaat uit diverse soorten kleuren. Je kunt Vetkruid makkelijk kweken of allerlei soorten grond, en als het eenmaal ontkiemt is, slaat het makkelijk aan. Sedum is ook meerjarig, dus je hoeft maar 1 keer te zaaien om er meerdere jaren van te genieten. Zoals omschreven kan Sedum erg goed tegen droogte, wat het ook erg interessant maakt om dit plantje op te kweken.

Verpakking bevat ongeveer 450 zaden. Let op, de zaden zijn erg klein, dus voorzichtig openen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.