Salademengsel zaden kopen mix, Organic Sprouting | Moestuinland Salademengsel organic sprouting zaden zaaien
Salademengsel zaden kopen mix, Organic Sprouting | Moestuinland Salademengsel organic sprouting zaden zaaien
Salade Mix Zaden, Organic Sprouting | BIO
Dit mengsel van spuitgroente bestaat uit een samenstelling van Taugé, Alfalfa, Linzen, Fenegriek en Mosterd. Eenvoudig te telen en zo te oogsten!

Artikelnummer

084066

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

€ 2,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Organic Sprouting salademengsel kopen

De zaden van dit leuke mengsel bestaan uit diverse soorten spruitgroente. Het is een samenstelling van Taugè, Alfalfa, Fenegriek, Linzen en gele mosterd. Erg leuk als aanvulling bij diverse gerechten of ook ter decoratie. Organic Sprouting rassen zijn eenvoudig te telen en na enkele dagen al te oogsten. Zo ook dit mengsel, namelijk al na 6 à 7 dagen! 

Hoe moet ik spruitgroente zaaien?

Je kunt de zaden van deze salademix zaaien zonder aarde. Hoe dan? Nou door eenvoudig een zaairooster te gebruiken en deze vol te laten lopen met water. Heb je geen zaairooster, dan kan het ook gewoon door de zaden op wat vochtige watten te leggen. Elke dag wat nat sproeien en de zaden zullen zo ontkiemen en groeien. De zaden hebben kamertemparatuur nodig om te ontkiemen, dus ze kunnen het hele jaar door, van januari tot december, geteeld worden!

Het oogsten van kiemgroente
Een zakje met dit spruitgroente mengsel zit vol met wel 30 gram aan zaden. Per gram is het ongeveer 30 tot 50 zaden, dus voldoende om een poos van te kunnen eten. Telkens in kleine beetjes zaaien om het bij te kunnen houden. Oogsten als de kiemgroente ongeveer 3 tot 5 centimeter hoog is. Dit zal na 6 à 7 dagen zijn, maar dit mag natuurlijk wel wat afwijken. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.