Rucolakers zaden kopen, organic Sprouting Moestuinland Beschrijving zaaien rucolakers moestuinland
Rucolakers zaden kopen, organic Sprouting Moestuinland Beschrijving zaaien rucolakers moestuinland
Rucolakers Zaden, Organic Sprouting | BIO
Rucolakers, te oogsten na 6 dagen als spruitgroente. De smaak is nootachtig, vooral lekker bij ham, kaas, zalm of in een salade.

Artikelnummer

084058

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á2,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Rucolakers spruitgroente zaden kopen

Deze spruitgroente rucolakers is enorm lekker. De smaak is wat pittig en pikant. Een beetje nootachtig en het heeft wat weg van peper. Ontzettend goed te combineren met ham, kaas, zalm of in een salade. Ook kun je rucolkers goed gebruiken als decoratie en garnering. Zo past het uitermate goed bij vlees en visgerechten. Ook pastaschotels worden erg lekker met rucolakers. Het is een ijzerrijke groente en zit vol met de vitamines A en C.

Sprouting Rucolakers zaaien

Deze Rucolakers is eenvoudig te zaaien, telen en oogsten. Na het zaaien zelfs al in 6 dagen klaar voor de oogst! De zaden zijn biologisch, en rucolakers kan eenvoudig met water worden opgekweekt. Aarde of potgrond is niet nodig. Je kunt de rucolakers zaden het hele jaar door binnenshuis telen. Zaaien kan op een zaairooster of eenvoudig in een kleine bakje met watten. De zaden goed vochtig maken en de zaden erop leggen. Iedere dag het water verversen en binnen een week kun je genieten van verse rucolakers!

  • Ongeveer 30 gram aan zaden;
  • Het hele jaar te telen;
  • Biologische zaden

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.