Meststof voor bloeiende planten & rozen kopen, Humuforte biologisch BIO | Moestuinland
Meststof voor bloeiende planten & rozen, Humuforte | BIO
Deze meststof is speciaal ontwikkelt als voeding voor rozen en andere bloeiende planten. Biologische samenstelling voor 100 dagen.

Artikelnummer

ZHF75MRO

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á6,99
Prijs per 750 gram
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Meststof voor rozen en bloeiende planten kopen

Deze meststof is geschikt als evenwichtige voeding voor rozen en andere bloeiende planten. De voeding bestaat uit een formule met alle nodige voedingsstoffen voor ongeveer 100 dagen zodat de planten rijker en ook langer zullen bloeien. Deze biologische meststof is gemaakt van stofarme kruimels, zodat je ze eenvoudig kunt uitstrooien en bij de planten kunt voeden. De werking is rustig en daarom is er weinig verbrandingsgevaar. Mede daarom ook goed te gebruiken, kort na het planten. Door de toevoeging van extra magnesium is deze rozen & bloeiende plantenvoeding zullen ze rijke kleuren geven en door de kalium een betere weerstand hebben tegen vorst en droge periodes.

Biologische voeding rozen en andere bloemen

Deze biologische voeding is verpakt in een verpakking van 750 gram aan korrels. De meststof is samengesteld uit organisch-minerale meststoffen, en de NPK samenstelling is 6-5-10 (+4). Deze rozenvoeding bevat 6% organische gebonden stikstof (N), 5% fosforzuuranhybride (P2O5), 10% Kaliumoxide (K2O), 4% magnesiumoxide (MgO) en 45% organische stof. Geschikt voor de biologische landbouw en sierteelt.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.