Rondbodemkolf kopen, Stek glas stekken Esschert | Moestuinland Rondbodemkolf kopen, Stek glas 500ml | Moestuinland
Rondbodemkolf kopen, Stek glas stekken Esschert | Moestuinland Rondbodemkolf kopen, Stek glas 500ml | Moestuinland
Stek glas, Rondbodemkolf (500ml)
Stekken en tegelijk een decoratieve uitstraling in huis hebben, dat doe je met deze rondbodemkolf. Een stoer stek glas van 500ml.

Artikelnummer

ZML024

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á5,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Rondbodemkolf stekglas 500ml kopen

Decoratief en functioneel, dat is met recht te zeggen van deze rondbodemkolf. We kennen de vorm van dit glaswerk vast allemaal als laboratoriumglas, maar wist je dat een rondbodemkolf steeds meer gebruikt wordt als stekglas of als vaas? Zeker nu deze rondbodemkolf niet meer saai zonder opdruk is, maar met een zwart 'Natural History' printje. Geeft meteen uitstraling in huis en werkt dus voor het stekken van plantjes erg functioneel.

Stekken in glas water

Deze halve liter rondbodemkolf is dus als stekglaasje te gebruiken maar ook als vaas. De rondbodemkolf kan, zoals de naam al verklapt, gewoon staan, vanwege de ronde bodem. Met een hoogte van 22,8 centimeter ruim voldoende voor stekplanten, en ook als vaas kun je er aardig wat planten in kwijt. De doorsnede van deze rondbodemkolf is 11 centimeter. Wil je deze rondbodemkolf nu gebruiken waar die oorspronkelijk voor bedoeld is, dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt het glas verhitten tot 175 graden. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.