Biologische rode kool zaden kopen bestellen, Rodekool Klimaro F1 | Moestuinland Beschrijving zaaien rode kool Klimaro F1 | Moestuinland
Biologische rode kool zaden kopen bestellen, Rodekool Klimaro F1 | Moestuinland Beschrijving zaaien rode kool Klimaro F1 | Moestuinland
Rode Kool zaden, Klimaro F1 | BIO
Biologische Rodekool zaden. Een F1 ras, Klimaro, voor een optimale groei, kweek en oogst aan rode kolen. Hoge kwaliteit!

Artikelnummer

92269

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á4,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische Rodekool zaden kopen

Biologische zaden voor de kweek van Rodekool. De rode kool zaden zijn van het ras Klimaro, een sterk en betrouwbaar ras, wat ook nog hybride (F1) is. De Klimaro Rodekool is er echt één om goed te bewaren. Stevige kolen van 3 à 4 kg zwaar. Ook erg lekker om vers te eten uiteraard! Dit ras rode kool heeft een vaste structuur en maakt hem daardoor extra lekker. Goed bestand tegen Roodrot. 

Hybride F1 rode kool telen

De zaden van deze rode kool zijn geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische teeltwijze. Geregistreerd onder het keurmerk van SKAL. Je kunt de biologische Rodekool zaden zaaien onder glas in de maanden februari en maart. In de vollegrond van maart tot en met begin juni. Je kunt de jonge plantjes uitpoten als ze sterk genoeg zijn. Kolen houden van een goed bemeste grond, zodat er flinke kolen gegroeid kunnen worden. Oogsten in de maanden september, oktober en november. 

De biologische Klimaro Rode Kool zaden zitten verpakt in een zakje van ongeveer 25 zaden. Het zakje is gemaakt van restafval van tomatenplanten. 

Latijnse naam: Brassica oleracea.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.