Rode Bieten zaden kopen, Grootverpakking Kroten Bolivar Kogel 2 | Moestuinland
Rode Biet zaden, Kogel 2-Bolivar (Grootverpakking)
Grootverpakking zaden van Rode Bieten. Kogel 2 - Bolivar is een populair en gewild ras als Rode Biet. Wordt al jaren gebruikt in de teelt.

Artikelnummer

860058

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á7,50
Prijs per 50 gram
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Grootverpakking rode bieten zaden kopen

Kogel 2 - Bolivar is een hele fijne en smaakvolle Zomerbiet. Deze Rode Bieten, of Kroten, zijn rond van vorm en rood van kleur. Sterk ras dat veel gebruikt wordt in de Bietenteelt. Bieten doen het in principe op alle grondsoorten en zijn redelijk eenvoudig te telen. Deze grootverpakking bevat maar liefst 50 gram zaad, wat ongeveer genoeg is voor 50 vierkante meter aan Rode Bieten.

Moestuin vol Kroten telen

Je kunt de Rode Bieten zaden zaaien van april tot en met juli in de volle grond. Het beste kun je het zaad op regels of rijen zaaien, met ongeveer 20 centimeter afstand tussen de rijen. Na ongeveer 14 dagen zullen de zaden ontkiemen. Dun de jonge bietenplantjes uit als ze ongeveer 5 centimeter hoog zijn, en zorg dat er ongeveer op elke 7 centimeter een plantje blijft staan voor voldoende groei-ruimte. Elk zaadje procuceert namelijk 2 kiemplanjes, en als je die niet weghaalt, hebben de bieten te weinig ruimte om te groeien. De jonge plantjes die je weghaalt, kun je natuurlijk wel ergens anders weer planten. De oogsttijd van de Kroten is van juni tot en met oktober.

De Rode Bieten grootverpakking in het kort:

  • Inhoud: 50 gram zaad (voor 50 vierkante meter);

  • Ras: Kogel 2 - Bolivar;

  • Zaaien: April-juli;

  • Oogsten: Juni-september;


Latijnse naam: Beta vulgaris.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.