Witte Reukerwt zaden kopen, Dorothy Eckford 1903 | Moestuinland
Reukerwt zaden, Dorothy Eckford (Lathyrus)
Witte, geurende reukerwt die prachtige mooi bloeit. Laat oude tijden herleven en mix de Sier,- of Reukerwt met andere bloemen.

Artikelnummer

SL5690

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Witte Reukerwt zaden kopen

Deze witte Reukerwt, Siererwt of Lathyrus is een populair soort en werd in de 20e eeuw zelfs uitgeroepen tot één van de meest populaire soorten in de geschiedenis van de Lathyrus. De naam van deze witte Lathyrus is afkomstig van de kleindochter van de kweker van dit ras. Echt een heel goed ras Reukerwt die een zoete geur verspreid. De witte bloemen zijn goed te combineren met andere Siererwten of andere bloemen. Mooie klimplant.

Geurende Lathyrus kweken

De witte Lathyrus is goed op te kweken in de tuin of moestuin. Voor het zaaien, eerst de zaden 6 uur laten weken in water zodat de zaden 'actief' worden. Zaaien kan in de maanden april, mei of juni, rechtstreeks in de volle grond. De Lathyrus houdt van bemeste grond. Voldoende water geven. Na de kiem en het groeien van de jonge plantjes, zullen de witte bloemen bloeien van juli tot en met september. De witte Reukerwt kan wel tot 250 centimeter klimmen. 

Latijnse naam: Lathyrus odoratus grandiflorus
Verpakking bevat ongeveer 2,5 gram zaad, zo'n 30 zaden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.