Ranunculus bloembollen kopen, Red rood Ranonkel | Moestuinland Rode ranonkels bloembollen kopen | moestuinland
Ranunculus bloembollen kopen, Red rood Ranonkel | Moestuinland Rode ranonkels bloembollen kopen | moestuinland
Ranonkel bloembollen, Rood (Ranunculus)
Ranonkels zijn vol van vorm, en lijken eigenlijk op volle rozen. Deze rode variant is schitterend in borders en als achtergrondbeplanting.

Artikelnummer

Y114620

Levertijd

Medio september (hele bestelling in 1 keer)

ÔéČ┬á2,99
Prijs per 10 bloembollen
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Rode Ranonkel bloembollen kopen

Rode Ranonkels zijn erg dankbare zomerbloeiers met een prachtige, pioenachtige uitstraling. De Ranonkels krijgen volle bloemen in een mooie rode kleur. De Ranunculus is erg goed te combineren met andere bloembollen en valt meteen op. Ook bij vaste planten kun je de Ranonkels goed plaatsen. Kan zowel in de volle grond, als ook in potten en bakken op het terras of balkon geteeld worden. Ook erg geschikt als snijbloem!

Als een bloeiend kunstwerk in de late lente, brengt de ranonkel een vleugje romantiek in de tuin. Met hun vele gelaagde bloemblaadjes in zachte pasteltinten en levendige kleuren, lijken ranonkels rechtstreeks uit een dromerig schilderij te zijn gekomen. Ze zijn perfect voor het creëren van een betoverende bloemenweelde die de aandacht trekt en het hart verwarmt.

Ranunculus poten en kweken

Deze verpakking bevat 10 Ranonkel bloembollen en je kunt deze bollen planten in het voor-, en najaar. Voor het poten van de bloembollen, is het belangrijk dat je ze eerst even een paar uur laat weken in een bord met water, omdat het slaapbollen zijn. Dit betekent in Jip-en-Janneke taal dat ze eerst even wakker gemaakt moeten worden met water, voor ze kunnen gaan groeien. De rode Ranonkels zijn eenjarig. Ze zullen gaan bloeien in de maanden juni en juli, en worden ongeveer 40 centimeter hoog.

De rode Ranunculus in het kort:
  • 10 bloembollen

  • Kleur: Rood

  • Bloeiperiode van juni-juli

  • Bolmaat: 6/7 centimeter

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.