Rammenas Zaden Kopen, Ronde Zwarte | Moestuinland
Rammenas Zaden, Ronde Zwarte (winter)
Deze rammenas is geschikt voor de winterteelt. Ronde, zwarte knollen zullen verschijnen als oogst. Zeer smakelijk en makkelijk te telen.

Artikelnummer

SL0445

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,75
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Winter rammenas zaden kopen

Deze rammenas zaden zijn geschikt voor de teelt in de winter. De oogst van deze zaden zal bestaan uit zwarte, ronde knollen, zoals de naam natuurlijk al aangeeft. Het ras Rettich is bekend en makkelijk te telen. Sterk ras en productief in de oogst. De binnenkant van deze rammenas is wit van kleur. Zeer smaakvol en de rammenas doet erg lijken op radijs. De smaak is wat scherp en kan op diverse manieren gegeten worden. Zo kun je ze los als snack eten, rauw of bijvoorbeeld als broodbeleg. Rammenas zit boordevol met mineralen en vitaminen. 

Rammenas zaaien, telen en oogsten

De winterrammenas kun je zaaien direct in de vollegrond. Overpoten is geen goede optie bij dit wortelgewas, daar kan het erg slecht tegen. Zaaien in de maanden mei, juni of juli. Doe dit dun en op regels. De meest ideale temperatuur voor de zaden om te ontkiemen is 18 graden. Na ongeveer 10 dagen zullen de zaden ontkiemt zijn. Je kunt mogelijk iets uitdunnen als de plantjes te dicht op elkaar staan. Doe dit zeker als dat het geval is, anders zal er geen knol gevormd worden. Voordat je gaat zaaien, eerst de grond goed los maken. Vraagt weinig bemesting. Oogstn van september tot en met november, waarbij je het loof afdraait, en niet afsnijdt. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.