Rammenas zaden kopen, Summercross F1 | Moestuinland
Rammenas Zaden, Summercross F1 Daikon (zomer)
Rammenas zaden voor de teelt in de zomer. Goede spruit-, of wortelgroente. Deze rammenas is wit van kleur en heeft een scherpe smaak.

Artikelnummer

SL0441

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Rammenas zaden kopen

Hybride F1 zaden voor de teelt van witte, langwerpige rammenas. Deze Rammenas heet Summercross F1, kenmerkend voor de teeltperiode, namelijke de zomer. Ook draagt het de naam Rettich of Daikon. De smaak van deze witte rammenas is wat scherp. Te consumeren als snack, gewoon rauw, of als beleg bij een boterham. Ook kun je rammenas eten als een spruitgroente. Zeker als je kijkt naar welke stoffen en mineralen er in zitten, is rammenas erg gezond. Fosfor, kalium en diverse vitamines kenmerken de Summercross F1 Rammenas. 

Wanneer moet je rammenas zaaien?

Je kunt de rammenas direct in de vollegrond zaaien. Sterker nog, overpoten is geen goed idee, dus direct de moestuin in. Je kan zaaien in de maanden april, mei en juni. De ideale kiemtemperatuur ligt op de 18 graden. Dun zaaien, op regels. Na ongeveer 10 dagen zullen de zaden van de rammenas ontkiemen. Iets uitdunnen wanneer nodig. Indien de planten te dicht op elkaar staan, gaan ze namelijk geen knol vormen. Voor het zaaien de grond lekker los maken zodat ze goed kunnen wortelen. Grond niet veel bemesten. Oogsten in de maanden juli, augustus en september. Wil je de rammenas bewaren tot de winter, dan het loof afdraaien en het niet afsnijden. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.