Biologische rammenas zaden kopen, Ronde Zwarte (BIO) | Moestuinland Biologische rammenas zaai beschrijving | Moestuinland
Biologische rammenas zaden kopen, Ronde Zwarte (BIO) | Moestuinland Biologische rammenas zaai beschrijving | Moestuinland
Rammenas zaden, Ronde Zwarte | BIO
Biologische rammenas in ronde vorm. Oud en bekend gewas dat veelzijdig is klaar te maken. Internet staat vol met heerlijke recepten!

Artikelnummer

92580

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische rammenas zaden kopen

Rammenas wordt wel eens winterradijs genoemd. En die vergelijking is zo gek nog niet. Rammenas is echter wel een stuk groter, milder van smaak en eigenlijk diverser. Een echte 'vergeten groente', die vroeger veel gegeten werdt, maar tegenwoordig bijna niet meer. Deze heerlijke groente is zwart van kleur en rond van vorm. Niet alleen geliefd vanwege de smaak en het bijzondere uiterlijk, maar ook omdat Rammenas een wintergroente is, en pas laat geoogst hoeft te worden. Leuk als je graag zolang mogelijk in de tuin bezig wilt zijn! 

Hoe moet ik biologische ramenas telen?

Je kunt de biologische Rammenas zaden zaaien in de maanden juni, juli en augustus. Dit kan direct in de volle grond. Zaai bij voorkeur de zaden op regels. Na de opkomst van de jonge plantjes, iets uitdunnen. Niet te vroeg zaaien, pas vanaf eind juni, om zo doorschieten te voorkomen. Dit gebeurt als de plant groot is, en het is nog te warm buiten. Dan vormen de planten te snel de zaadstengels. Oogsten in de maanden oktober en november. 

De zaden zitten verpakt in een bio-based verpakking, gemaakt van organisch materiaal en gerecycled FSC papier. Per verpakking 0,25 gram zaad, zo'n 50-75 zaden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.