Radijs zaden kopen, Micro Greens (red daikon) | Moestuinland Radijs zaaien, beschrijving Micro Greens Radijskers voorbeeld foto
Radijs zaden kopen, Micro Greens (red daikon) | Moestuinland Radijs zaaien, beschrijving Micro Greens Radijskers voorbeeld foto
Radijs Zaden, Micro Greens (Rode Daikon)
Radijs zaaien als Microgroente! Micro Greens zijn eenvoudig te zaaien en nog veel makkelijker te oogsten. Na 1 week al op je bord. Gezond, lekker en goed te combineren.

Artikelnummer

080323

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á1,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Radijs micogroente zaden kopen

Radijs is als volgroeide groente al snel te oogsten. Maar deze Micro Greens variant is al een week na het zaaien te oogsten. Eenvoudig te zaaien en snel te eten. Radijs microgroente is lekker van smaak en is wat pittig en toch ook fris van smaak. Naast de goede smaak zien de Micro Greens ook nog mooi uit met zijn rode kleur. Rode Daikon is het radijs ras van deze spruitgroente. De Radijs Micro Greens is goed te combineren met tal van gerechten, maar zeker in salades en bij warme oosterse gerechten erg lekker. 

Microgroente radijs zaaien

Deze radijs microgroente is het hele jaar door te telen! Kun je dus in de wintermaanden niet wachten om wat te laten groeien, begin dan gewoon met de teelt van spuit-, of microgroenten. De Radijs Red Daikon is eenvoudig te zaaien. Na het zaaien de zaden iets bedekken met een laagje grond. Vervolgens de grond vochtig houden. Eenvoudig kan niet! Ongeveer een week nadat je gezaaid heb kun je de kiemen oogsten. Wacht je nog een week dan zijn de al groot geworden kiemplantjes als Baby Leaves te eten. Niet te groot laten worden voor de oogst, dat verminderd de smaak en de hoeveelheid aan mineralen in de kiem. 

  • Circa 425 zaden per zakje;

  • Het hele jaar door te telen;

  • Al te oogsten na 1 week!

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.