Puschkinia bloembollen kopen, Libanotica (Najaar) | Moestuinland Puschkinia bloembollen, Saffierhyacint
Puschkinia bloembollen kopen, Libanotica (Najaar) | Moestuinland Puschkinia bloembollen, Saffierhyacint
Puschkinia bloembollen, Saffierhyacint
Puschkinia libanotica - De Puschkinia of Saffierhyacint is een mooie witte bloem die eigenlijk dezelfde vorm heeft als de gewone Hyacint, maar dan wat kleiner.

Artikelnummer

Y311450

Levertijd

Medio september (hele bestelling in 1 keer)

ÔéČ┬á3,50
Prijs per 25 bloembollen
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Puschkinia Libanotica bloembollen kopen

De Puschkinia of Saffierhyacint is een prachtige bloem met witte/blauwe bladeren. Deze laagblijvende plant heeft hele mooie witte bladeren met daarin blauwe strepen. De bloembollen van de saffierhyacintjes zijn klein van formaat en daarom passen er eenvoudig 25 in een zak. De bloemen worden ongeveer 15 tot 20 centimeter hoog, en mede daarom erg geschikt om ze te telen in potten en bakken. Ook ideaal dus op een balkon of terras. Uiteraard ook gewoon in de volle grond te telen. Wel is het beter om ze in grote aantallen bij elkaar te telen, zodat de schoonheid van de mooie bloemen nog meer tot uiting komt. 

Met hun verfijnde, gestreepte bloemen in zachte tinten blauw en wit, brengen puschkinia's een verfrissende uitstraling in de lente. Deze elegante bloemen vormen mooie tapijten van kleur die zich over de grond verspreiden. Ze gedijen goed in zonnige tot halfschaduwrijke plekken en voegen een vleugje sereniteit toe aan uw buitenruimte. Geurende bloemen!
 

De Saffierhyacint bollen poten

Je kunt de bloembollen van de Saffierhyacinten poten in de maanden september, oktober, november en december. Als de teelt van deze bloembollen goed verloopt, zullen ze in maart en april gaan bloeien. Geeft gelijk een fijne uitstraling en lekkere geur aan de tuin. De officiële naam van de Saffierhyacint is de Puschkinia Libanotica. 

  • Inhoud: 25 bloembollen

  • Planten van september tot december

  • Bloeit van maart tot april

  • Bolgrootte: 5/6 centimeter

  • Najaarsbol

  • Hoogte: 15 centimeter

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.