Pronkwinde zaden kopen, Heavenly Blue Morning Glory Ipomoea tricolor | Moestuinland
Pronkwinde zaden, Heavenly Blue (Morning Glory)
Ipomoea tricolor - Deze prachtige Klokwinde bloeit met lichtblauwe bloemen. Een echte klimplant die wel 2 meter 50 hoog kan worden!

Artikelnummer

SL5625

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Blauwe Pronkwinde zaden kopen

Deze Pronkwinde bloeit met mooie, lichtblauwe bloemen. De bloemen hebben een hele mooie kelkvorm en van binnen hebben ze een gele keel. De bloemen zijn groot van formaat en geven een mooie kleur aan de tuin. Deze pronkwinde Heavenly Blue of Morning Glory is een echte klimplant. Kan wel 2 met 50 hoog/lang worden. Ze houden van zon en gaan elke nacht open om aan het eind van de dag weer dicht te gaan. Groeit goed in potten en bakken, of in de volle grond natuurlijk. Eventueel tegen klimwanden of klimsteun.

Blauwe Winde telen

Je kunt de blauwe Pronkwinde zaden onder glas zaaien van maart tot en met mei. Direct in de volle grond buiten zaaien kan ook, van mei tot en met juni. De Clark's Blue Windes houden van zon en kies daarom een mooi plekje, wat beschut. De meest ideale zaaitemperatuur is 18 graden en de kiemduur van de zaden is 18 dagen. Bloeiperiode is in de maanden juni, juli en augustus. De verpakking bevat ongeveer 2,5 gram zaad, wat overeenkomt met 75 zaden. De Latijnse naam is Ipomoea tricolor.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.