Prei zaden, Organic Sprouting (Preischeuten) | Moestuinland
Prei zaden, Organic Sprouting (Preischeuten) | BIO
Hoe leuk is het om voortaan je eigen Preischeuten te kweken met deze biologische Prei kiemgroente zaden! Verser kan niet, gezonder eigenlijk ook niet.

Artikelnummer

084042

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á4,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Preischeuten zaden kopen

Biologische zaden voor de kweek van je eigen Preischeuten! Deze Organic Sprouting zaden zijn bedoeld als kiemgroente of spruitgroente. Een manier van kweken waarbij je de jonge kiemen van de plant eet, en deze dus al na enkele dagen kunt oogsten. Jonge kiemen bevatten vaak veel meer voedingsstoffen en mineralen dan volgroeide gewassen, en je eet ze op de meeste verse manier.

Preischeuten gebruiken in gerechten

De Preischeuten zijn erg lekker bij gerechten die je wat wilt up-spicen, zoals bij vlees en vis. Ook erg geschikt voor in een salade, broodje of sandwiches. De smaak van deze Prei Sprouting is echt zoals Prei eigenlijk ook smaakt, en het voegt dan ook een frisse, duidelijke preismaak toe aan je gerechten. Verser dan dit kun je het niet krijgen; van het kweekbakje rechtstreeks in je eten. Heerlijk!

Prei als kiemgroente kweken

Je kunt de biologische preischeuten jaarrond kweken, want dit doe je in huis. Gebruik een kiemschaal, Sprouting bowl of een ander hulpmiddel om de zaden te laten ontkiemen. Aarde of grond is niet eens nodig. Oogst de preischeuten als ze ongeveer 3 centimeter groot zijn, of wanneer je ze zelf het lekkerste vindt. Bevat maar liefst 20 gram aan zaad, dus je kunt er mooi een poos gebruik van maken.

Latijnse naam: Allium porrum

Deze verpakking bevat 20 gram aan biologische prei kiemgroente zaden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.