Prei zaden kopen, Hannibal Herfstreuzen bio biologisch | Moestuinland
Prei zaden, Hannibal Herfstreuzen 2 (Herfstprei) | BIO
De Hannibal Herfstpreizaden geven mooie donkergroene preien van zo'n 25 centimeter lang. Tot in de winter te oogsten! Na het oogsten nog lang houdbaar.

Artikelnummer

SL0511

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische Herfstprei zaden kopen

De Hannibal Herfstreuzenzaden zijn voor de oogst van late herfstprei. Deze Herfstreuzen kan je oogsten tot in de winter. Geeft donkergroene preien, van zo'n 25 centimeter lang. Na het oogsten zijn de preien lang houdbaar, zeker wanneer je ze invriest. Een zakje Hannibal Herfstprei bevat zo'n 350 zaden, wat overeenkomt met 1 gram zaad. De Biologische zaden van SluisGarden zijn geteeld volgens biologische methoden. Hierbij zijn geen kunstmeststoffen en chemicaliën gebruikt. Alle beetjes helpen!

Hannibal Herfstreuzen zaaien

Zaaien doe je onder glas in de maanden februari, maart en april. In de volle grond doe je dit in de maanden april en mei. Zaai ze niet te dicht, Het liefst dun zelfs. Wanneer de planten een dikte hebben van een gemiddeld potlood, kan je de plantjes gaan uitplanten. Maak hiervoor een plantgat van maarliefst 18 centimeter diep. De plant poot je vervolgens op de bodem van dit plantgat, en geef hierbij wat water om de wortels op gang te brengen. Doordat je zo'n plantgat gemaakt hebt, heeft de prei ruimte om dit plantgat, wat mooi smal mag zijn, te vullen met een mooie prei. Oogsten kan tussen september en november, afhankelijk van hoe vroeg je gezaaid hebt. Eet smakelijk! 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.