voorraadpotten van glas kopen, 750ml of 1000ml glazen weckpot, voorraadpot van 750 ml voorraadpot, glazen weckpot van 1000ml kopen
voorraadpotten van glas kopen, 750ml of 1000ml glazen weckpot, voorraadpot van 750 ml voorraadpot, glazen weckpot van 1000ml kopen
Voorraadpot, Glazen weckpot (2 maten)
Deze voorraadpotten of weckpotten zijn ideaal in de keuken en voorraadkast. Je kan eenvoudig je voedsel op een mooie en handige manier bewaren.

Artikelnummer

Z030017

ÔéČ┬á3,25
Prijs per stuk
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Glazen Voorraadpot kopen

De voorraadkast was nog nooit zo georganiseerd! Je kan je voorraad van allerlei voedsel bewaren in deze glazen potten. Je hebt hierin de keuze uit 2 maten. Zowel de pot als het deksel is van glas. Het geheel sluit mooi af door een stalen sluiting, en een rubberen sluitring. Daarnaast zijn de potten bedrukt met decoratieve letters, waaraan je direct kan aflezen hoeveel inhoud de potten hebben. Handig en mooi in de voorraadkast!

Grote weckpotten voor al je voedselvoorraad

De glazen voorraadpotten zijn verkrijgbaar in 2 maten, in 750 ml en 1000 ml. Je kan hierin je verse oogst inmaken, maar ook voorraad van bijvoorbeeld pasta, rijst of suiker en bloem op een goede en decoratieve manier opslaan. En het glas is kraakhelder; je ziet direct wat erin zit! Geef je voorraadkast een upgrade met deze mooie glazen weckpotten!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.