Biologische pompoen zaden kopen, Sweet Dumpling pompoen | Moestuinland
Pompoen Zaden, Sweet Dumpling | BIO
Opmerkelijke pompoen, zowel te gebruiken als sierplant, als ook om te eten. Zeer smaakvolle pompoen. Buitenkant ook te eten als 'mangetout'.

Artikelnummer

SL0723

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Witte pompoen zaden kopen

Deze opmerkelijke pompoen is er één om even apart te nemen. De buitenkant is erg opvallend met zijn witte kleur en groene strepen. Erg decoratief, en daar is deze pompoen dan ook mede goed voor te gebruiken. Echter ook de smaak valt enorm op. Ietwat overeenkomstig met kanstanje en ook lekker zoet. Het vruchtvlees is oranje van kleur. De Sweet Dumpling doet zijn naam eer aan en is een pareltje voor de moestuin. In een jong stadium is deze pompoen trouwens zelfs als mangetout te eten, met buitenkant en al dus. Ook heerlijk om te vullen. Je kan er alle kanten mee op!

Sweet Dumpling pompoen zaaien

Deze pompoen zaden zijn niet zo lang te zaaien, maar dat is natuurlijk wel kenmerkend voor pompoen zaden. Onder glas kun je zaaien in de maanden april en mei. Voor de vollegrond kun je de maanden mei en juni aanhouden. De meest ideale temperatuur voor de zaden om te ontkiemen is ongeveer 19 graden. Na een dag of 10 zullen de zaden ontkiemt zijn of bezig zijn met bovenkomen. Bij het uitplanten moet je minimaal een meter rond de plant laten omdat pompoen veel water nodig heeft. Per plant komen er ongeveer 10 vruchten aan van een centimeter of 10. De pompoen is het lekkerst als je deze eet, 4 maanden na de oogst. 

Biologische vulpompoen zaden

De Sweet Dumpling is naast de mooie vorm en goede smaak ook nog eens biologisch! Dit betekent concreet dat de zaden zijn geproduceerd op een zo'n natuurlijk mogelijke manier. Zonder kunstmest, chemicaliën of andere slechte stoffen. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.