biologische gourmetpompoen zaden kopen - moestuinland
Pompoen zaden, Gourmet Uchiki Kuri | BIO
Een perfecte pompoen om soep van te maken. De vruchten zijn lang houdbaar. Ook als losse pompoen erg lekker, en mooi formaat!

Artikelnummer

SL0719

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!Pompoen zaden kopen?

De Uchiki Kuri Pompoen is een donker oranje pompoen met stevig vruchtvlees. De pompoen is een perfect soort om op te eten, maar ook de sierwaarde is prima! De pompoen is bij uitstek geschikt voor in de soep, De smaak kan in verwant worden gebracht met de smaak van kastanjes. De pompoen zijn heel lang houdbaar. 

Pompoen, Uchiki Kuri zaaien en oogsten

Zaaien kan onder glas, in de maanden april en mei. Buiten, in de volle grond, kan dit het beste in mei en juni. Wanneer de plant minimaal 4 bladeren, exclusief de kiemblaadjes gevormd heeft, kan de plant uitgeplant worden. Doe dit na half mei om de kans op nachtvorst te minimaliseren. De pompoen is namelijk zeer gevoelig voor nachtvorst! Dien de plant veel meststoffen en vocht toe, De plant kan zelfs goed groeien op een compost of mesthoop. De uitlopers kan je eraf steken als ze te lang worden. Oogsten kan tussen augustus en november.

Biologische pompoenzaden van SluisGarden

De Bio-pompoen zaden van sluis garden zijn volledig biologisch vervaardigd. Hierbij zijn geen kunstmeststoffen en chemicaliën gebruikt. Dit wordt gecontroleerd door stichting SKAL. Dat wordt genieten van 100 procent biologische komkommers!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.