Biologische Jack-o-lantern zaden kopen, Bio Pompoen | Moestuinland Pompoen zaden zaaien beschrijving | Moestuinland Biologische pompoen zaden kopen, Jack O'Lantern pompoenen | Moestuinland
Biologische Jack-o-lantern zaden kopen, Bio Pompoen | Moestuinland Pompoen zaden zaaien beschrijving | Moestuinland Biologische pompoen zaden kopen, Jack O'Lantern pompoenen | Moestuinland
Pompoen zaden, Jack O'Lantern | BIO
Deze biologische Jack O'Lantern zaden geven je pompoenen die geschikt zijn om te bewerken en om als sierpompoen te gebruiken.

Artikelnummer

92477

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,59
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische sierpompoen zaden kopen

Met deze biologische pompoenzaden kun je direct aan de slag om je eigen Jack O'Lantern Halloween pompoenen te maken. Het begint natuurlijk met het zelf zaaien ervan, en deze biologische zaden helpen je daarbij. De pompoenen zijn goed te bewerken en te snijden. Zo kun je ze uithollen er er een lamp of kaars in plaatsen wat een gezellig en leuk gezicht geeft. Een typische decoratie voor Halloween, maar ook het jaar door natuurlijk erg gezellig met een ander gezicht erin gesneden of met andere vormen. De pompoenen hebben een oranje huid en zijn rondig van vorm.

Bio Jack O'Lantern pompoen telen

Je kunt de biologische Jack O'Lantern Pompoen zaden direct buiten in de volle grond zaaien van mei tot en met juni. Doe dit op een zaaibed of direct ter plaatse. De zaden ontkiemen na ongeveer 20 dagen. De plek waar de pompoenplanten uiteindelijk komen te staan moet goed vruchtbaar zijn, zodat de pompoenen voldoende energie hebben om te kunnen groeien. Je kunt de pompoenen oogsten van september tot en met oktober. 

Verpakking bevat ongeveer 1,5 gram biologisch pompoenzaad.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.