Witte plantuien kopen, Sfeerfoto White Snowball | Moestuinland Witte plantuien kopen voor in de moestuin? White Witte Snowball met capper (250 gram) | Moestuinland
Witte plantuien kopen, Sfeerfoto White Snowball | Moestuinland Witte plantuien kopen voor in de moestuin? White Witte Snowball met capper (250 gram) | Moestuinland
Plantuien, Snowball Wit (250 gram)
Witte, hoge uien met een goede schiet resistentie. De smaak van deze witte ui is mild, en de uien hebben een goede huidvastheid.

Artikelnummer

ZSL9040

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,99
Prijs per 250 gram
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Witte plantuien kopen

Snowball is een sterk en productief ras plantuien dat veelal gebruikt wordt in de witte-uien-teelt. Deze plantuien produceren namelijk stevige witte uien met een hele fijne, milde smaak, waarbij de oogst erg uniform is, en die een grote opbrengst geeft. Ook hebben de uien een stevige huidvastheid, wat ervoor zorgt dat de uien na de oogst goed bewaard kunnen worden. Goed resistent tegen schieten. Al met al een zeer goede pootui, voor de oogst van heerlijke witte uien!

Hoe moet ik witte uien telen?

Je kunt de witte pootuien poten in de maanden maart en april. Je kunt ongeveer 10 tot 15 centimeter per plantui aanhouden, op rijen, met 15 centimeter tussen elke rij. De plantuien hebben een maat van 14-21 mm en er zit ongeveer 250 gram aan plantuien in een verpakking. Dit komt neer op ongeveer 30-40 plantuien, afhankelijk van de grootte en gewicht. Als de kweekperiode van de witte uien goed verlopen is, kun je ze oogsten in de maanden juni en juli. Doe dit als het loof is afgestorven. 

Snowball plantuien:

  • Verpakking bevat ongeveer 250 gram aan witte planuien;

  • Poten in de maanden maart en april;

  • Oogsten in de maanden juni en juli.

  • Pootafstand: 10 x 15 centimeter.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.