Rode baron plantuien kopen (500 gram) | Moestuinland Plantuien kopen, Rode Baron (500 gram) | Moestuinland
Rode baron plantuien kopen (500 gram) | Moestuinland Plantuien kopen, Rode Baron (500 gram) | Moestuinland
Plantuien, Rode Baron (500 gram)
Deze Rode Baron plantuien zijn geschikt voor de teelt van rode uien. Verpakt in een netje van 500 gram. Productief ras dat mooie, ronde uien produceert.

Artikelnummer

ZSL9035

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,99
Prijs per 500 gram
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Rode plantuien kopen

Je kunt de Red Baron, of Rode Baron, plantuien gebruiken voor de teelt van rode uien. Het verschil met plantuien en zaaiuien is dat de zaaiuien er 2 jaar over doen om een volwassen ui te krijgen, en dat plantuien er slecht 1 jaar over doen. Deze hebben namelijk al hun jeugd gehad. Eenvoudig te poten. Rode Baron uien zijn sterk en na de oogst lang te bewaren. Produceert stevige, ronde uien met een heerlijke, ietwat pittige smaak. De plantuien zitten verpakt in een netje van 500 gram.

Hoe moet ik rode uien poten?

Je kunt de rode plantuien vanaf eind februari al buiten poten in de moestuin. Je kunt dit tot en met mei blijven doen. Het poten van de uien moet op ongeveer 10 centimeter van elkaar. Zorg dat de uien voldoende water krijgen tijdens de teelt. Verder is het belangrijk dat de grond goed luchtig blijft. Dit kun je doen door de grond om de uien te wieden. Let wel op dat je de uien niet raakt, deze zijn erg gevoelig. Oogsten als het loof van de uien afsterft. Na de oogst de uien en ook het loof nog ongeveer een weekje in de moestuin laten liggen, voor het beste resultaat! 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.