Plantsjalotten rode rood kopen, Red Sun (500 gram) | Moestuinland
Plantsjalotten, Red Sun (250 gram)
Roodbruine plantsjalotten met een sterk aroma en een lekkere smaak. Virus resistent en daarom goed bestand tegen ziektes en plagen.

Artikelnummer

Z881318

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,99
Prijs per 250 gram
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Rode plantsjalotten kopen

Deze plantsjalotten creëeren roodbruine sjalotten met een fijne smaak. Deze Red Sun sjalotten zijn kruidig en pittig van smaak en met een sterk aroma. Deze sjalotten zijn lekker te verwerken in gerechten met pit, of waar juist wat extra aan toegevoegd moet worden. Deze uiensoort groei in groepen en produceren zogenaamde scheuten. De Red Sun plantsjalotten zijn afkomstig van een sterk ras dat goed resistent is tegen ziektes en virussen. Dit voorkomt kapotte sjalotten en geeft extra zekerheid voor een goede oogst. Sterke planten met een harde huid, waardoor ze lang te bewaren zijn na de oogst. Roodbruin van kleur en met een pikante smaak.

Red Sun sjalotten telen

De Red Sun plantsjalotten zitten verpakt in een netje van 250 gram. De maat van deze plantsjalotten is 7-14 millimeter. Je kunt de plantsjalotten bij voorkeur poten in de maanden maart en april. Houdt bij het poten een afstand van 15 bij 20 centimeter aan zodat de sjalotten goed genoeg kunnen groeien. Als de teelt van de sjalotjes goed verlopen is, kun je ze oogsten rond de maanden juli en augustus. Je kunt zowel de knol als de stengels van de sjalotten gebruiken. Na de oogst even goed laten drogen om ze te op te slaan. 

De Red Sun plantsjalotten in het kort:

  • Inhoud: 250 gram;
  • Poten: maart-april;
  • Oogsten: juli-augustus;
  • Maat: 7-14 mm.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.