Plantlabels naambordjes moestuin plantetiketten kopen | Moestuinland Bamboe/houten plantlabels kopen voor in de moestuin | Moestuinland
Plantlabels naambordjes moestuin plantetiketten kopen | Moestuinland Bamboe/houten plantlabels kopen voor in de moestuin | Moestuinland
Steeketiketten, Bamboe plantlabels 24 stuks (15 cm)
Deze houten plantstekers zijn super handig om te gebruiken na het zaaien. Zo weet je meteen wat er in de grond zit. En milieubewust!

Artikelnummer

Z887418

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á4,25
Prijs per 24 stuks
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Plantlabels kopen

Deze houten/bamboe plantlabels zijn ontzettend handig om te gebruiken nadat je gezaaid hebt. De plantstekers zijn van bamboe en zo draag je ook nog eens bij aan het mileu, door geen plastic plantlabels te gebruiken. De plantlabels zijn eenvoudig met een zwarte stift te beschrijven, en je steekt ze zo in de grond. Wel even opletten waar je gezaaid hebt, zodat ze niet in de zaden gezet worden.

Het gebruik van de houten plantlabels

De moestuin naambordjes zijn 15 centimeter lang  Bij Moestuinland.nl zitten er 24 steeketiketten in een verpakking, zodat je voorlopig genoeg hebt om een aantal gewassen te voorzien van een naambordje. Je kunt de plantetikketen gebruiken bij het zaaien in potjes, maar natuurlijk ook gewoon bij het zaaien in de moestuin! Vergeten wat je gezaaid hebt is zo verleden tijd!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.