Watersproeier met druksysteem (8 liter) | Moestuinland Plantensproeier water geven zonder bukken | Moestuinland Watersproeier met handpomp | Moestuinland
Watersproeier met druksysteem (8 liter) | Moestuinland Plantensproeier water geven zonder bukken | Moestuinland Watersproeier met handpomp | Moestuinland
Drukspuit met handsproeier - 8 liter
Deze handige plantensproeier is super handig om veel planten water te geven, zonder water te lekken. Handzaam zonder bukken.

Artikelnummer

Z021734

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Drukspuit met handsproeier kopen

Handige drukspuit om snel en eenvoudig je planten water te geven.  Deze plantenspuit is voorzien van een handige draaggordel, waardoor je hem op je rug hangt, en niet zwaar hoeft te tillen of telkens moet bukken. Ook is de waterspuit voorzien van lange sproeier, zodat je makkelijk bij de planten laag aan de grond kunt komen. Ook dit scheelt bukken. Je rug zal je dankbaar zijn!

Plantensproeier met draaggordel

De plantenspuit is voorzien van een kunststof vat met een inhoud van 8 liter. Genoeg om aardig wat planten mee te bewateren. De plantensproeier is voorzien van een pompsysteem, die je zelf kunt pompen, zodat er druk ontstaat waarmee je water kunt geven. Simpel maar tegelijkertijd erg handig en niet te missen in een tuin met sierplanten, of moestuin met gewassen. Voorkom bladverbranding en waterverspilling met gieten, en geef gericht water aan de wortels.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.