Plantenclips, Pro Garden (20 stuks)

Help je planten groeien tegen de zwaartekracht in met de handige plantenclips. Per set 20 stuks, van 2 verschillende maten.

Artikelnummer

Z325328 

€ 2,50
Prijs per set

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Plantenclips knijper kopen

Help je planten groeien tegen de de zwaartekracht in met deze handige en onmisbare plantenclips. De plantenclips zijn super eenvoudig in gebruik! Je klikt ze zo vast aan de plant enerzijds en de klimhulp zoals een rek, standaard of raster anderzijds. En groeien maar! Je kunt plantenclips voor heel veel groenten en gewassen gebruiken, zoals peulen, tomaten, paprika, pepers, komkommers, courgettes, aubergine en nog veel meer klimmende groenten. Ook klimmende bloemen kun je goed helpen met de plantenclips, zoals de Blauwe Regen of de Siererwt. 

Plantenknijpers bestellen

Deze plantenknijpers zitten verpakt in een set van 20 stuks, waarbij er 2 verschillende maten zijn. 10 stuks per maat. Zo zijn er 10 kleine plantenknijpers van 4,5 centimeter doorsnee, en 10 plantenclips van 6,5 centimeter in doorsnee. Zo kun je met dit set zowel grote als ook kleine planten en gewassen begeleiden in het groeien. De plantenklemmen zijn groen van kleur zodat ze niet erg opvallen tussen de planten.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.