Plantenclips kopen Pro Garden, 20 stuks, 2 maten | Moestuinland Plantenclips kopen bestellen, Pro Garden | Moestuinland
Plantenclips kopen Pro Garden, 20 stuks, 2 maten | Moestuinland Plantenclips kopen bestellen, Pro Garden | Moestuinland
Plantenclips, Pro Garden (20 stuks)
Help je planten groeien tegen de zwaartekracht in met de handige plantenclips. Per set 20 stuks, van 2 verschillende maten.

Artikelnummer

Z036209

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,25
Prijs per set (20 stuks)
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Plantenclips knijper kopen

Help je planten groeien tegen de de zwaartekracht in met deze handige en onmisbare plantenclips. De plantenclips zijn super eenvoudig in gebruik! Je klikt ze zo vast aan de plant enerzijds en de klimhulp zoals een rek, standaard of raster anderzijds. En groeien maar! Je kunt plantenclips voor heel veel groenten en gewassen gebruiken, zoals peulen, tomaten, paprika, pepers, komkommers, courgettes, aubergine en nog veel meer klimmende groenten. Ook klimmende bloemen kun je goed helpen met de plantenclips, zoals de Blauwe Regen of de Siererwt. 

Plantenknijpers bestellen

Deze plantenknijpers zitten verpakt in een set van 20 stuks. De plantenclips hebben 2 maten, en zo kun je met dit set zowel grote als ook kleine planten en gewassen begeleiden in het groeien. De plantenklemmen zijn groen van kleur zodat ze niet erg opvallen tussen de planten. Bevat 2 maten: 6,5 centimeter en 4,5 centimeter. Van beide 10 stuks.. Makkelijk vast te maken en weer te openen. Je kunt de clips jarenlang gebruiken.

Inhoud: 20 plantenclips.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.