Grijsgroene plantenbak op poten kopen, Metalen bak houten frame | Moestuinland
Plantenbak metaal, met houten frame (Grijsgroen)
Deze grijsgroene plantenbak is ideaal om je planten in te poten. Straalt een moderne uitstraling uit en fleurt de tuin meteen op.

Artikelnummer

Z031093

ÔéČ┬á29,99
Prijs per stuk
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Grijsgroene metalen plantenbak kopen

Deze grijsgroene plantenbak is gemaakt van metaal en rust op een houten onderstel. Een mooie combinatie, zowel qua kleur als ook wat betreft de vorm en materiaal. De moderne metalen ton vorm, matcht goed met het houten onderstel van deze plantenbak. Ruime bakken, waar je grotere planten in kunt poten, of meerdere kleine soorten planten. Mooi in huis, of juist buiten in de tuin, op het balkon of het terras!

Ronde plantenbak op poten

De ronde plantenbak is beschikbaar in 2 soorten maten. Overigens hebben we deze plantenbak ook in de kleur zwart. De metalen bak is aan de zijkant voorzien van randen om de centimeter. De pootjes die erbij worden geleverd bestaan uit 2 delen en zijn gemakkelijk in-, en uit elkaar te halen. Sierlijk en toch eigentijds! De kleur van de plantentonnen zit tussen grijs en groen in. De één ziet er grijs in, de ander absoluut groen. Een soort kameleon dus! 

Specificaties plantenbakken

De kleine plantenbak is 25 centimeter in doorsnee en 25 centimeter hoog. Mét de pootjes erbij is de plantenbak 50 centimeter hoog. 
De grote plantenbak is 27 centimeter in doorsnee en 30 centimeter hoog. Mét de pootjes erbij is deze plantenbak 59 centimeter hoog.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.